Pazartesi, Mart 12, 2012

Deneysel Domuzluk (Trolling on a new level)

Haber sitelerindeki sivil yorumlar bir konudaki düşüncemi hep doğruladı: Gerizekalılık parayla değil, bedava!

Sonra bir gün, nereden estiyse, çok yakından tanıdığım bir kişi* bir deney yapmaya karar verdi ve siber uzayda unutuluşa doğru ilerleyen bir habere yorum yazdı.
Aşağıda haberi, yorumu ve gelen cevapları göreceksiniz ama bilmeniz gereken bir şey var:
Bu tanıdığım kişi elbette bu yorumu belli bir görüşe sahip insanlara takılmak için yazdı ancak yazdıklarının tamamı aynı zamanda doğru. Yani orada yazdıkları gerçekten de kendi inançlarını ifade ediyor.


Önce haber:

Haber365 sitesinden alıntıdır.
Domuz Yiyenin Vay Haline
Domuz eti ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan'ın gündeme getirdiği iddialar ise oldukça dikkat çekici.
Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan, depresyonun anne karnında başladığını daha sonra da beslenme biçimi ile arttığını açıkladı.

Depresyonun anne karnında başladığı daha sonra da beslenme biçimi ile arttığı ifade edildi. Doğal Tedavi Uzmanı Dr. Suat Arusan, ana rahmindeki bir çocuğun anne-baba kavgasını hissettiğini belirterek, genetik özelliklerin de depresyonu tetiklediğini belirtti.

Depresyonun fiziksel etkilerine de değinen Suat Arusan, bunların başında ağır metallerin olduğunu savundu.

Arusan, “Ağızdaki amalgam dolgular, trafikte egzozdan solunan kurşunlar ve beslenme bozukluğu depresyona neden olur.

Katkılı kimyasal besinler ise, insan vücudunun bütün organlarının yanı sıra beynimizi ve ruhsal halimizi de etkilemektedir” dedi.

“DOMUZ YİYENLERDE DOMUZ KARAKTERİ OLUŞMUŞTUR”

Cengizhan'ın askerlerine vahşi olmaları için kan içirdiğini hatırlatan Arusan, şöyle devam etti: “Nesiller boyu keçi eti yiyenlerde inatçılık, deve eti yiyenlerde kindarlık ve domuz eti yiyenlerde ise domuz karakteri oluşmuştur. Tabiatta hiçbir canlı bir tehlike halinde domuz dışında çocuklarını feda etmez. Domuz, aynı zamanda eşcinsel tek hayvandır.”

Şimdi de bizim tanıdığın yorumu:
Aslında
Domuz güzel hazırlandığında çok ama çok lezzetli olan bir et türüdür. Herkese tavsiye ediyorum. Bu işin dini tarafından çekinenler var biliyorum. Ben bir müslümanım, yıllardır domuz yiyorum ve her gün ibadetimi yapıyorum. Fesat bir insan olmadığım için Allah her istediğimi veriyor. Domuz yediğim için cezalandırılmıyorum. Hep hayırlı şeyler oluyor hayatımda. Domuz hakkında "hastalık sebebi" tabirleri yalandır. Her gün milyonlarca ton domuz avrupada tüketilmektedir. En ufak zararlı şeyden bile halkını koruyan avrupalı devletler domuzun zararlı olduğunu saptasalardı mutlaka yasaklarlardı. Ayrıca eşcinsellik de domuzlara özgü bir şey değildir. Pek çok maymun türünde gözlenmektedir. Hele ki maymunla ortak atadan geldiğimizi düşünürsek, eşcinselliğin de normal bir şey olduğunu anlamamız gerekir. (merak eden için söyleyeyim, eşcinsel değilim)

Ve yorumlar:

ALLAH`IN DEDİĞİ OLUR
ALLAH KİMİ GÜNAHKARLARI BU DÜNYADA KİMİNİNKİNİDE AHİRETTE CEZALANDIRIR ALLAH` HARAM KILDIĞI BİR ŞEYİ BİLE BİLE YAPIYORUM DİYEN KİŞİDE BENCE MÜSLÜMAN DEĞİLDİR DOMUZ ETİ HARAM KILINDIYSA YEMİYECEKSİN HEM HARAMIMI İŞLERİM HEMDE İBADETİMİ YAPARIM DEMEKTE NE OLUYO AYRICA KENDİNE MAYMUN TÜRÜNDEN ZANNEDENLEREDE DOMUZ ETİNİ YEMEYİ ÇOK GÖRMÜYORUM....
--
domuz eti yiyen ve ceza almayan bir akıllı
arkadaş haram olan bir şeyi yiyorsun müslümanım diyorsun git içkide iç ozaman ve hayatının şansını domuz etine baglayan bir akıllı bide dinden bahsediyo.....
--
?
müslüman olupda domuz eti yemek haram olsada kişinin kendi tercihidir. ama müslümanın diyen bir insanın maymunla ortak atadan geldiğini belirten yorumcuya katılmak imkansız
--
delil kardeşlerim Allah diyor ve neden diyor
BAKARA 173.'' Allah size ancak ölüyü (leşi), kanı, domuz etini ve Allahtan başkası adına kesileni haram kıldı. Her kim bunlardan yemeye mecbur kalırsa, başkasının hakkına saldırmadan ve haddi aşmadan bir miktar yemesinde günah yoktur. Şüphe yok ki Allah çokça bağışlayan çokça esirgeyendir.'' Ve neden haram etmiş Domuz etinin Kuran indirildiği dönemde yenmesinin sağlığa zararlı pek çok yönleri olduğu gibi, bugün de yenmesinin sağlığa zararlı olan çeşitli yönleri vardır. Bir kere domuz, her ne kadar temiz çiftliklerde, bakımlı ortamlarda yetiştirilirse yetiştirilsin, kendi pisliğini yiyen bir hayvandır. Gerek pislikle beslenmesi gerekse biyolojik yapısı nedeniyle domuzun bünyesi diğer hayvanlara oranla çok fazla miktarlarda antikor üretir. Yine domuzun vücudunda diğer hayvanlara ve insana oranla çok yüksek dozda büyüme hormonu üretilir. Doğal olarak bu yüksek dozdaki antikorlar ve büyüme hormonu dolaşım yoluyla domuzun kas dokusuna da geçerek birikir. Bunun yanı sıra domuz eti çok yüksek oranlarda kolesterol ve lipid içerir. Bunların sonucunda tüm bu aşırı düzeydeki antikorlar, hormonlar, kolesterol ve lipidlerle yüklü olan domuz etinin insan sağlığı açısından önemli bir tehdit olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
--
Allah(c.c.) dünyada kafire çalıştığının karşılığını
Allah(c.c.) dünyada kafire çalıştığının karşılığını tastamam verir. yaptığı iyiliklerin karşılığını da. o nedenle kafirler hep kendilerinin doğru yolda olduklarını sanırlar. İşte öyle eğlenip durular, neticede varacakları yer cehennemdir.
--
yanlış yorum hakkında
Ya arkadaşım Allah'ın insanlara yasak ettiği şeyler var, uyarsın veya uymazsın bu seni ilgilendirir ama kendi kafandan domuz hastalıklı olsa avrupalı devletler yasaklardı diye bir yorum yapamazsın Allah yasaklamış banane avrupalı devletlerden, Allah istediğini bu dünyada istediğini ahirette cezalandırır, cezalandırılmıyorum diyerek günah işlemeye devam edip Allah'ın yasaklarını helalmiş gibi kabul edemezsin. Lut kavmi ile ilgili konu ve ayetleri okursan eşcinsellik konusundaki Allah'ın azabını da anlarsın. Ayrıca atalarının maymundan geldiğini söyleyen sensin müslüman bir insan atalarının ilk insan Hz.Adem ve Hz.Havva'dan geldiğini de bilir bence araştırma yapıp yorum yaparsan daha doğru olur. Allah herkesi hidayete erdirsin inşallah.....

Tanıdığım şu kişi biraz ayıp etmiş gibi duruyor biliyorum. Sonuç olarak belli kişileri resmen tahrik etmiş. Ama ona sorduğumda da kendisi tam tersini savunuyor. Bu kişilerin bakış açısının kendisi tahrik ettiğini ve sinirlerini bozduğunu anlatıyor. (kendi yorumundan önce yazılmış domuz etini yeren diğer yorumlara istinaden... buraya yazmadım onları)

Şimdi ben ne diyeyim?
Clash of Wills mi? Rampage of Idiocracy mi? Nedir bu?
Kim haklı?


Yorum sizin...

Can Türolololoğlololo



----
*: Çok yakın bir tanıdık bu... Inna değil ama!


Haber Kaynak: http://www.haber365.com/Haber/Domuz_Yiyenin_Vay_Haline/
Foto Kaynak: http://www.wattagnet.com/

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu tarz yorumlarla özellikle sosyal paylaşım sitelerinde sıkça karşılaşıyorum ve anormal sinirimi bozuyor. Okan Bayülgen güzel konuşuyor abi, herkese konuşma hakkı tanıdı bu internet ortamı,ağzı olan konuşuyor,herkes kendi bildiğini doğru kabul etmeye-ettirtmeye çalışıyor diyor adam özetle.
Ama şu dini face'e indirgeme olayına hastayım. Peygamberi seven 99999999fjdsaıfja kişi arıyorlar, bulsalar nolcak? İçki fotosuna, bak bu günah yazan adamlar felan var. Sure kopyala yapıştır devri başladı.
Çok konuşuyor herkes be.. Konuşma kirliliği var artık!